Cautam Casieri

Bihor > Oradea. Publicat vineri, 11 septembrie 2015 , vizualizat de 1392 ori

Tip anunt: Oferta

Tip: Vanzatori, vanzatori detail

Localitate: Oradea

Cautam baieti seriosi si sociabili, cu simtul umorului pentru postul de CASIER. DESCRIERE: - Asigura incasarea banilor din vanzarea produselor petroliere cat si a celorlalte produse din magazin - Manipuleaza cu responsabilitate banii rezultati din vanzari si este responsabil pentru depunerea acestora la seif - Asigura mentinerea unei bune ambiante si intelegeri in relatii cu clientii - Aplica reglementarile in vigoare privind comercializarea produselor, reglementari stabilite prin instructiuni, indicatii sau dispozitii transmise de organele ierarhic superioar - Noteaza in timp util marfurile al caror termen de valabilitate/ garantie se apropie de sfarsit pentru a fi eventual returnate - Anunta seful statiei in timp util asupra marfurilor al caror termen de expirare se apropie de sfarsit si asupra acelor marfuri al caror stoc este mult diminuat - Participa la efectuarea inventarelor CERINTE: - Experienta relevanta in domeniu - Persoana serioara si organizata - Atentie la detalii OFERTA: - Salar motivant - Bonuri de masa - Locatie accesibila, aproape de centru - Echipa de lucru tanara Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul 0773 369 288. Asteptam CV-ul dv. pe adresa: jobs [ At ]att-interim.ro.

Contacteaza vanzatorul


▼ Alte anunturi similare cu "cautam casieri " din Bihor
Cautam Agent de Vanzari

Cautam Agent de Vanzari

Oradea / Locuri de munca / Vanzatori, vanzatori detail
... tradiţionala europeana. Ne cautam coleg pentru postul de......Angajare vanzatoare magazin branzeturi

Oradea / Locuri de munca / Vanzatori, vanzatori detail
SC angajam vanzatoare pentru magazin branzeturi in incinta Auchan Oradea. Salariul este negociabil. CV urile se...Drive-Telecom operează pe tot teritoriul European, caută Concesionar National.

Drive-Telecom operează pe tot teritoriul European, caută Concesionar National.

Oradea / Locuri de munca / Vanzatori, vanzatori detail
Drive Telecom operează pe tot teritoriul European, în domeniul unui important proiect de dezvoltare...Reprezentant Vanzari Export

Reprezentant Vanzari Export

Oradea / Locuri de munca / Vanzatori, vanzatori detail
... noastra. Cautam persoane tinere care sa......Consilier Vanzari

Consilier Vanzari

Oradea / Locuri de munca / Vanzatori, vanzatori detail
Alatura te echipei noastre Cautam coleg pentru departamentul Vanzari......